Kerstoptredens

Gepubliceerd op 22 december 2022 om 10:21

Op Zaterdag 3 December van 14-16 uur hebben wij een optreden verzorgd in de Intratuin van Elst (Gld). Tussen de kerstbomen en de kerstballen hebben wij ons kerst repertoire ten gehore gebracht. 
We hebben genoten van iedereen die kwam shoppen, en verrast werd door onze kerstliederen. 

Op Donderdag 15 december organiseerden we een Sing-in in Downtown Veenendaal. Velen kwamen naar ons luisteren, maar ook met ons meezingen op deze bijzondere avond! De deuren van de Tuinstraat 133 in Veenendaal gingen open om 19.30 uur en de eerste bezoekers stonden al te wachten. De toegang was gratis, maar we hebben een mooie vrijwillige bijdrage in de onkosten opgehaald.  Samen met een gelegenheidsband hebben we er een sfeervolle en gezellige avond van gemaakt.  Voor herhaling vatbaar!

Zaterdag 17 december stond in het teken van de kerstmarkt in Wageningen. Daar hebben we de bezoekers van de markt toegezongen. Zowel in onze standaard kooropstelling, maar ook al 'dweilend' door de Hoogstraat en de markt. Ook hier werd door het publiek spontaan meegezongen. Wat is het toch heerlijk om samen te zingen!