Zingen bij Popkoor Future

Zoals je hebt kunnen zien en/of horen, is Popkoor Future een enthousiast en bijzonder koor. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je graag lid wilt worden van ons koor. Daarom hebben bijzonderheden omtrent het zingen bij en het lidmaatschap van Popkoor Future voor je op een rijtje gezet.

Over Popkoor Future

Onder leiding van onze dirigent Erik Fortier brengen we een gevarieerd repertoire, bestaande uit diverse muziekstijlen. De nummers worden vaak 5-stemmig gezongen en bij grote voorstellingen worden ze voorzien van professionele choreografie. We zien het als een uitdaging om de kwaliteit van zang en dans, gecombineerd met een krachtige uitstraling, steeds verder uit te bouwen tot een hoger niveau. Maar daarnaast gaat het vooral ook om plezier te hebben met elkaar en de passie voor de muziek met elkaar te delen. Dat enthousiasme voor de muziek delen we graag met een breed publiek middels concerten en optredens. Ons koor is in de eerste plaats een zangkoor, maar er wordt zeker ook aandacht besteed aan de performance middels regie en choreografie.

De leden van Popkoor Future leveren een actieve bijdrage aan het koor. Met name in de aanloop naar optredens en concerten wordt er van ieder lid verwacht dat hij/zij zich op enigerlei wijze actief inzet zoals met sponsorwerving, de website, de aankleding bij optredens of het opbouwen van apparatuur.

Deze samenwerking is belangrijk om de doelen die we onszelf stellen ook daadwerkelijk te kunnen verwezenlijken.

Zingen bij Popkoor Future

  • Popkoor Future bestaat uit 5 stemgroepen: bassen, tenoren, alten, mezzosopranen en sopranen. Het koor streeft naar een grootte van ongeveer 40 leden. De invulling van stemgroepen hangt af van de balans in het koor
  • We streven ernaar om één keer per drie à vier jaar een (theater)concert te geven
  • Enkele malen per jaar verzorgen we kleinere optredens op uitnodiging van bedrijven of ter gelegenheid van feestdagen of evenementen
  • Kleding: bij (theater)concerten en overige optredens wordt het kledingvoorschrift van de kledingcommissie gevolgd
  • We repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Het Bestegoed in Elst (Utr)

Lid worden van Popkoor Future

  • We hanteren een minimum leeftijdsgrens van 18 jaar en een maximum leeftijd van 55 jaar voor nieuwe leden
  • In de laatste maanden voor een groot concert is er vaak een ledenstop
  • Er is bijna altijd ruimte bij de mannenstemgroepen

Aanmelden

Ben je na deze introductie enthousiast en je vindt het een uitdaging om te zingen bij Popkoor Future, neem dan contact met ons op.

Meld je hieronder aan, we kunnen dan een afspraak met je maken wanneer je een keer kunt komen kijken bij een repetitie. 

Bij de eerste kennismaking ontvang je aanvullende informatie over hoe je definitief lid kunt worden van het popkoor.

Ons ondersteunen, maar geen lid? Word onze vriend(in)! Klik op onderstaande knop!