Popkoor Future slaat een nieuw akkoord!

Popkoor Future zet haar vernieuwingsreis voort! Na het succesvol lanceren van onze nieuwe sociale mediakanalen op Facebook en Instagram, stappen we verder in de toekomst met een gloednieuw, maar toch vertrouwd logo.Het herkenbare rood, wit en zwart zijn behouden, maar met een moderne twist die onze identiteit versterkt. Met grote dank aan Mark Huilmand voor zijn fantastische ontwerp!Dit vernieuwde logo symboliseert onze passie voor muziek maken. We zijn klaar om onze muzikale reis voort te zetten en jullie te blijven inspireren met onze unieke harmonieën en mooie melodieën.

Lees meer »

Vocaal Centraal BALK Festival Centraal

Op 25 maart heeft popkoor Future deelgenomen aan het korenfestival Vocaal Centraal/Balk Festival Centraal in Amersfoort. Wij mochten deze dag de spits afbijten. Het was een heel goede oefening voor ons en we kregen ook heel goede feedback van de 2 ervaren juryleden. Hiermee kunnen we onze optredens in de toekomst weer verbeteren. En we hebben er weer prachtige foto's bij, gemaakt door Michael Gornig, die we kunnen gebruiken voor onze PR doeleinden.Na ons waren er optredens van nog14 groepen die ook heel leerzaam waren voor de vele leden die bleven luisteren en kijken. Grote en kleine groepen, ieder met een eigen stem en kleur.  Meer informatie is te vinden over het Vocaal Centraal/Balk Festival Centraal is te vinden op de website van VocaalCentraal. 

Lees meer »

Kerstoptredens

Op Zaterdag 3 December van 14-16 uur hebben wij een optreden verzorgd in de Intratuin van Elst (Gld). Tussen de kerstbomen en de kerstballen hebben wij ons kerst repertoire ten gehore gebracht. We hebben genoten van iedereen die kwam shoppen, en verrast werd door onze kerstliederen. 

Lees meer »

Open repetitie 11 mei

Popkoor Future heeft plaats voor nieuwe leden. Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een muzikaal keeltje en wil je ook de nieuwste popmuziek zingen in een leuke, gezellige  en ambitieuze groep? Meld je dan nu aan voor de open repetitie op  11 mei  om 20.00 uur in: Multifunctioneel centrum; Het Bestegoed aan de tabaksweg 22 in Elst (Utrecht)

Lees meer »

Open repetitie 9 maart

Popkoor Future heeft plaats voor nieuwe leden. Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een muzikaal keeltje en wil je ook de nieuwste popmuziek zingen in een leuke, gezellige  en ambitieuze groep? Meld je dan nu aan voor de open repetitie op 9 maart om 20.00 uur in: Multifunctioneel centrum; Het Bestegoed aan de tabaksweg 22 in Elst (Utrecht)

Lees meer »