Vocaal Centraal BALK Festival Centraal

Op 25 maart heeft popkoor Future deelgenomen aan het korenfestival Vocaal Centraal/Balk Festival Centraal in Amersfoort. Wij mochten deze dag de spits afbijten. Het was een heel goede oefening voor ons en we kregen ook heel goede feedback van de 2 ervaren juryleden. Hiermee kunnen we onze optredens in de toekomst weer verbeteren. En we hebben er weer prachtige foto's bij, gemaakt door Michael Gornig, die we kunnen gebruiken voor onze PR doeleinden.Na ons waren er optredens van nog14 groepen die ook heel leerzaam waren voor de vele leden die bleven luisteren en kijken. Grote en kleine groepen, ieder met een eigen stem en kleur.  Meer informatie is te vinden over het Vocaal Centraal/Balk Festival Centraal is te vinden op de website van VocaalCentraal. 

Lees meer »

Kerstoptredens

Op Zaterdag 3 December van 14-16 uur hebben wij een optreden verzorgd in de Intratuin van Elst (Gld). Tussen de kerstbomen en de kerstballen hebben wij ons kerst repertoire ten gehore gebracht. We hebben genoten van iedereen die kwam shoppen, en verrast werd door onze kerstliederen. 

Lees meer »

Open repetitie 11 mei

Popkoor Future heeft plaats voor nieuwe leden. Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een muzikaal keeltje en wil je ook de nieuwste popmuziek zingen in een leuke, gezellige  en ambitieuze groep? Meld je dan nu aan voor de open repetitie op  11 mei  om 20.00 uur in: Multifunctioneel centrum; Het Bestegoed aan de tabaksweg 22 in Elst (Utrecht)

Lees meer »

Open repetitie 9 maart

Popkoor Future heeft plaats voor nieuwe leden. Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een muzikaal keeltje en wil je ook de nieuwste popmuziek zingen in een leuke, gezellige  en ambitieuze groep? Meld je dan nu aan voor de open repetitie op 9 maart om 20.00 uur in: Multifunctioneel centrum; Het Bestegoed aan de tabaksweg 22 in Elst (Utrecht)

Lees meer »

Optreden korenfestival Vocaal digitaal 21 maart 2021

Eindelijk trad popkoor Future zondag 21 maart weer op. Wij deden mee met het eerste Nederlandse online korenfestival. Dit festival werd gepresenteerd door het Top-presentatie duo Sander Gieling en Emily Orsouw waarbij wij als deelnemers ( 158 in totaal) en het publiek in goede handen waren.

Lees meer »