Vocaal Centraal

Op zaterdag 25 maart 2023  wordt in het Amersfoortse  ICOONtheater de volgende editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal/ BALK Festival Centraal.Dit festival wordt georganiseerd voor lichte muziek koren & vocal groups met name binnen een straal van een half uur reistijd van Amersfoort. 

Lees meer »

Kerstoptredens

Op Zaterdag 3 December van 14-16 uur hebben wij een optreden verzorgd in de Intratuin van Elst (Gld). Tussen de kerstbomen en de kerstballen hebben wij ons kerst repertoire ten gehore gebracht. We hebben genoten van iedereen die kwam shoppen, en verrast werd door onze kerstliederen. 

Lees meer »

Open repetitie 11 mei

Popkoor Future heeft plaats voor nieuwe leden. Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een muzikaal keeltje en wil je ook de nieuwste popmuziek zingen in een leuke, gezellige  en ambitieuze groep? Meld je dan nu aan voor de open repetitie op  11 mei  om 20.00 uur in: Multifunctioneel centrum; Het Bestegoed aan de tabaksweg 22 in Elst (Utrecht)

Lees meer »

Open repetitie 9 maart

Popkoor Future heeft plaats voor nieuwe leden. Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een muzikaal keeltje en wil je ook de nieuwste popmuziek zingen in een leuke, gezellige  en ambitieuze groep? Meld je dan nu aan voor de open repetitie op 9 maart om 20.00 uur in: Multifunctioneel centrum; Het Bestegoed aan de tabaksweg 22 in Elst (Utrecht)

Lees meer »

Optreden korenfestival Vocaal digitaal 21 maart 2021

Eindelijk trad popkoor Future zondag 21 maart weer op. Wij deden mee met het eerste Nederlandse online korenfestival. Dit festival werd gepresenteerd door het Top-presentatie duo Sander Gieling en Emily Orsouw waarbij wij als deelnemers ( 158 in totaal) en het publiek in goede handen waren.

Lees meer »